Vietti-huvila

Tahkovuoren ydinkeskustassa sijaitseva tasokas huvila 10 henkilölle. Kaksikerroksisen huvilan pinta-ala on 180m². Huvilassa on viisi erillistä makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee ala- ja kolme yläkerrassa. Lisävuodemahdollisuus kahdelle. Alakerrassa hyvin varusteltu avokeittiö, viihtyisä oleskelu-/ ruokailutila, takka, kodinhoitohuone, kylpyhuone, wc, suihku, tilava saunaosasto ja hiustenkuivain. Huvilassa on lisäksi suuri takalla varustettu ulkoterassi, josta hyvät näkymät rinteille. Majoittujilla on käytössään ilmainen Wifi ja pysäköinti.

Mikäli kalenterinäkymässä ei ole enää huoneita saatavilla, voit tarkistaa lopullisen saatavuuden myyntipalvelustamme sales@tahkochalet.fi tai puh. 017 483 200

180m2

Sijainti aivan Tahkon keskustassa

Terassi

Sauna

Rinteeseen 500m

Ladulle 100m

Ilmainen Wifi

ilmainen pysäköinti

Muut majoitusvaihtoehdot

Ukko huone 2:lle

Terassilla varustetussa kahden hengen huoneessa on erilliset vuoteet, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain, jääkaappi oma patio sekä kaapeli-tv.

Ukko huone 4:lle

Saunallisessa neljän hengen huoneessa on kaksi kerrossänkyä, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain, jääkaappi, parveke sekä kaapeli-tv.

Ukko perhehuone

Terassilla varustetussa viiden hengen huoneessa on minikeittiö, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain oma patio sekä kaapeli-tv.

Vietti-huoneisto

Saunalla ja keittiöllä varustettu viihtyisä neljän henkilön huoneisto Tahkon ydinkeskustassa rinteitä vastapäätä.

Golden Resort

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla.

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1