Vietti-huvila

Tahkovuoren ydinkeskustassa sijaitseva tasokas huvila 10+2 henkilölle. Kaksikerroksisen huvilan pinta-ala on 180m². Huvilassa on viisi erillistä makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee ala- ja kolme yläkerrassa. Lisävuodemahdollisuus kahdelle. Alakerrassa hyvin varusteltu avokeittiö, viihtyisä oleskelu-/ ruokailutila, takka, kodinhoitohuone, kylpyhuone, wc, suihku, tilava saunaosasto ja hiustenkuivain. Huvilassa on lisäksi suuri takalla varustettu ulkoterassi, josta hyvät näkymät rinteille. Majoittujilla on käytössään ilmainen Wifi ja pysäköinti.

Catering-palvelumme huolehtii yksityis- ja yritystilaisuuksien tarjoiluista juuri teille sopivaan aikaan. Kysy lisää info@tahkochalet.fi.

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelustamme info@tahkochalet.fi tai puh. 017 483 200.

180m2

Sijainti aivan Tahkon keskustassa

Terassi

Sauna

Rinteeseen 500m

Ladulle 100m

Ilmainen Wifi

ilmainen pysäköinti

Muut majoitusvaihtoehdot

Ukko huone 2:lle

Terassilla varustetussa kahden hengen huoneessa on erilliset vuoteet, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain, jääkaappi oma patio sekä kaapeli-tv.

Ukko huone 4:lle

Saunallisessa neljän hengen huoneessa on kaksi kerrossänkyä, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain, jääkaappi, parveke sekä kaapeli-tv.

Ukko perhehuone

Terassilla varustetussa viiden hengen huoneessa on minikeittiö, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain oma patio sekä kaapeli-tv.

Vietti Suites

Saunalla ja keittiöllä varustettu viihtyisä neljän henkilön huoneisto Tahkon ydinkeskustassa rinteitä vastapäätä.

Golden Resort

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla.

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1