Ruskaloma Tahkolla

Heittäydy Tahkon syksyyn ja ihastu Järvi-Suomen väriloistoon! Paras ruska-aika ajoittuu Tahkovuorella syyskuusta lokakuuhun lehtien putoamiseen saakka. Tule valloittamaan Tahkon huiput ja yövy Tahko Chaletin monipuolisissa majoituskohteissa. Tutustu  majoituksiin, ravintola- & viihdetarjontaan, ja varaa seurueellenne täydellinen syysmatka!

Loma-asunto Tahkon ytimestä 

Syyslomalla neljän henkilön tasokkaat Vietti Suites -huoneistot ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä Tahkon luontoreittejä ja palveluja. Huoneistoja ja huoneita on saatavilla keittiön ja saunan kera. Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Tutustu Tahkon Tähtikierrokseen jalan tai hyppää sähköpyörän selkään maastoon. Ensilumenlatu on yleensä avoinna lokakuusta alkaen. 

Perhe tai ystäväporukka tilavassa huvilassa 

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue. Majoitu kuvankauniin 18-väyläisen golfkentän kupeesta. Vierestä lähtevät upeat luonto- ja pyöräilyreitit Tahkolle ja Nipasen retkeilyreiteille.

Majoitus Ukossa kahdelle alk. 90 € 

VARAA MAJOITUS

Piazzalla nautit sesongin parhaat herkut, viileimmät drinksut ja keikat saman katon alla 

Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit illasta baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ruokaa pohjoismaisella otteella. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin!

Piazza Terrace Cafe & Bar tarjoaa maukasta purtavaa ja pienpanimoiden mallasherkkuja näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Viihtyisälle terassille on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle. 

Itä-Suomen suurimmalla viihdeareenalla Piazzalla luvassa marraskuusta lähtien monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja, bilebändejä ja djkokoonpanoja.

KATSO PIAZZAN TARJONTA

Liity Tahko Chaletin sähköpostilistalle

Saat parhaimmat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kohteistamme Golden Resort, Piazza, Ukko sekä Vietti.

LIITY LISTALLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1