Golfpaketit

Tasokas golfloma Tahkolla

Tahko OLD COURSE ja LAKE/FOREST COURSE ovat tunnustetusti kauneimpia ja pelaajaystävällisimpiä golfkenttiä Suomessa. Puistomainen Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille. Golden Resort -huvila-alueen äärellä sijaitsevat kaksi 9-reikäistä kenttää Lake/Forest ovat puolestaan pituutensa, korkeuserojen ja kapeampien väylien ansiosta mielenkiintoisia ja sopivan haastavia. Puuston harvennuksen jälkeen kentät ovat entistäkin pelattavampia ja näkymät avarampia. Laatu, monipuolisuus ja maisema – sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kokonaisuutta. Tervetuloa itse kokemaan!

UKKO GOLFPAKETIT:

75 € / hlö / vrk / 4hh

87 € / hlö / vrk / 3hh

85 € / hlö / vrk / 2hh

130 € / hlö / vrk / 1hh

Hinnat sisältävät majoituksen Ukko huoneissa Tahkon ytimessä, green feet, liinavaatteet ja loppusiivouksen. Tarjoamme aina turvatut lähtöajat ja koko päivän green feet!

 

VIETTI SUITES GOLFPAKETIT

Neljän henkilön ihastuttava ja tasokas VIETTI SUITES sijaitsee Tahkon ydinkeskustassa rinteitä vastapäätä. Huoneiston pinta-ala on 49m² + 8m² parvi. Alakerrassa on makuuhuone, jossa vuoteet kahdelle, avokeittiö, oleskelu-/ ruokailutila, takka, kylpyhuone, wc, suihku, sauna ja hiustenkuivain. Parvella on kaksi erillistä vuodetta.

95 € / hlö / vrk / 4hh

115 € / hlö / vrk / 3hh

150 € / hlö / vrk / 2hh

 

Golfpaketteja saatavilla rajoitetusti.
Lisätietoja myyntipalvelusta SALES@TAHKOCHALET.FI tai soittamalla 017483200.

Pyydä tarjous tasokkaasta golflomasta

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1