Golfpaketit

Tasokas golfloma Tahkolla

Tahko OLD COURSE ja LAKE/FOREST COURSE ovat tunnustetusti kauneimpia ja pelaajaystävällisimpiä golfkenttiä Suomessa. Puistomainen Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille. Golden Resort -huvila-alueen äärellä sijaitsevat kaksi 9-reikäistä kenttää Lake/Forest ovat puolestaan pituutensa, korkeuserojen ja kapeampien väylien ansiosta mielenkiintoisia ja sopivan haastavia. Puuston harvennuksen jälkeen kentät ovat entistäkin pelattavampia ja näkymät avarampia. Laatu, monipuolisuus ja maisema – sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kokonaisuutta. Tervetuloa itse kokemaan!

UKKO GOLFPAKETIT:

75 € / hlö / vrk / 4hh

87 € / hlö / vrk / 3hh

85 € / hlö / vrk / 2hh

130 € / hlö / vrk / 1hh

Hinnat sisältävät majoituksen Ukko huoneissa Tahkon ytimessä, green feet, liinavaatteet ja loppusiivouksen. Tarjoamme aina turvatut lähtöajat ja koko päivän green feet!

 

VIETTI HUONEISTO GOLFPAKETIT

Neljän henkilön ihastuttava ja tasokas VIETTI-HUONEISTO sijaitsee Tahkon ydinkeskustassa rinteitä vastapäätä. Huoneiston pinta-ala on 49m² + 8m² parvi. Alakerrassa on makuuhuone, jossa vuoteet kahdelle, avokeittiö, oleskelu-/ ruokailutila, takka, kylpyhuone, wc, suihku, sauna ja hiustenkuivain. Parvella on kaksi erillistä vuodetta.

85 € / hlö / vrk / 4hh

100 € / hlö / vrk / 3hh

130 € / hlö / vrk / 2hh

 

Lisätietoja myyntipalvelusta SALES@TAHKOCHALET.FI tai soittamalla 017483200.

Pyydä tarjous tasokkaasta golflomasta

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1