Golfpaketit

VARAA UPEA GOLFLOMA TAHKOLLE

Tahko OLD COURSE ja LAKE/FOREST COURSE ovat tunnustetusti kauneimpia ja pelaajaystävällisimpiä golfkenttiä Suomessa. Puistomainen Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille. Golden Resort -huvila-alueen äärellä sijaitsevat kaksi 9-reikäistä kenttää Lake/Forest ovat puolestaan pituutensa, korkeuserojen ja kapeampien väylien ansiosta mielenkiintoisia ja sopivan haastavia. Puuston harvennuksen jälkeen kentät ovat entistäkin pelattavampia ja näkymät avarampia. Laatu, monipuolisuus ja maisema – sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kokonaisuutta.

Laadukkaita majoitusvaihtoehtoja kaikille pariskunnista perheisiin ja isompiin seurueisiin

Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan majoitusvaihtoehdon. Voit valita majoituksen Tahkon ytimessä tai luonnon rauhassa golfkentän välittömässä läheisyydessä. Meillä majoitut mukavasti Ukko-huoneissa, Vietti-huoneistossa sekä Golden Resort -huviloissa. Tervetuloa itse kokemaan!

VARAA GOLFLOMA

Tahko Chalet golfpaketit 2024

Ukko golfpaketit:
85 € / hlö / vrk / 4hh
95 € / hlö / vrk / 3hh
90 € / hlö / vrk / 2hh
130 € / hlö / vrk / 1hh

Hinnat sisältävät majoituksen Ukko huoneissa Tahkon ytimessä, liinavaatteet, loppusiivouksen ja 1x green fee/hlö.

Vietti Suites golfpaketit:
Paketti kahdelle: 280 €/1 vrk ja 510€/2 vrk
Paketti neljälle:   360€/ 1 vrk ja 670€/2 vrk

Hinnat sisältävät majoituksen Vietti huoneistossa Tahkon keskustassa, liinavaatteet, loppusiivouksen ja 1x green fee/hlö/vrk.

Tarjoamme aina turvatut lähtöajat ja koko päivän green feet. Hinnat ovat voimassa golfkaudella 2024, pois lukien juhannus 20.-23.6.2024. Tutustu Golden Resortin juhannuspakettiin golfin parissa.

VARAA GOLFLOMA

RAVINTOLA GOLDEN RESORT AVOINNA GOLFKAUDELLA PÄIVITTÄIN

Tervetuloa nauttimaan Golden Resortin klubiravintolan herkuista rennossa tunnelmassa Forest ja Lake golfkenttien luona. Golfarin päivä alkaa maittavalla aamupalalla Resortin terassilla. Lounas ja illallinen valmistuvat korkeista kotimaisista raaka-aineista. Tilauksesta ruokia tehdään ryhmille sesongin ulkopuolellakin.

Klubitalolta löydät pukuhuoneet, kuntosalit, saunat ja pesutilat, caddiemasterin sekä pro shopin.

LUE LISÄÄ

Liity Tahko Chaletin sähköpostilistalle

Saat parhaimmat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kohteistamme Golden Resort, Piazza, Ukko sekä Vietti.

LIITY LISTALLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1